Verdiepingsworkshop ontspanningsmassage


<- Terug

|Met massage werk je op de huid, het bindweefsel, de spieren en gewrichten, maar ook op het zenuwstelsel. Je kunt dus met massage lichamelijke problemen oplossen, maar ook het gedrag van een hond zal veranderen. De hond leert zich te concentreren, ontspannen en communiceren met de eigenaar. Onder andere een mooie manier om jullie band verder te versterken en dan hebben we het nog niet eens over de voordelen voor jezelf gehad!

Heb je de basis workshop reeds gevolgd en wil je nog meer weten over deze leuke en bovenal nuttige manier om met je hond bezig te zijn? Kom dan naar de verdiepingsworkshop ontspanningsmassage, gegeven door kynologisch massagetherapeut Anita van Steijn van Conscious Dogs. Waar we in de basis dieper in zijn gegaan op de palpatie, gaan we nu dieper in op de observatie. Ook volgt er weer nieuwe leerzame theorie en ga je nieuwe massagetechnieken leren om de massage uit te kunnen breiden.

De workshop duurt ongeveer 2,5 uur. Er is tijdens iedere workshop plaats voor 5 cursisten met hond en maximaal 4 cursisten zonder hond. Schrijf je dus snel in!

Datum 8 september 2018 vanaf 10.00 uur

Kosten voor de workshop bedragen €45,- voor een baas/hond combinatie.
Een tweede combinatie uit hetzelfde gezin krijgt €10,- korting.
Voorwaarde van deelname is dat je hond in 1 ruimte kan met andere honden. Is dit voor jouw hond lastig, kun je deelnemen zonder hond, zodat je wel de theorie en technieken leert en het daarna thuis, in alle rust, op je hond kunt toepassen. Deelname zonder hond bedraagt €40,-

Deelnemen? Klik hier en schrijf in!

Voor deelname van niet leden hebben we een ander tarief, stuur een mail voor informatie naar instructeurs@kcpampus.nl

PS; neem een lekker kussen of kleed mee zodat je hond tijdens de massage ook lekker ligt.

Delen via:
Share this page via Facebook Share this page via Twitter
This entry was posted in Clubnieuws. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


7 + zeven =