Zomerkamp 21 t/m 29 juli


<- Terug

|Dit jaar vieren we het lustrum van het Zomerkamp.
Wat is 2014 is begonnen als ludiek idee, is uitgegroeid tot een jaarlijkse traditie waar door veel cursisten echt op wordt gewacht, de sfeer is ieder supergezellig en ontspannen en zoals ieder jaar hebben we ook dit jaar weer een mooi programma samengesteld met veel variatie. De favoriete workshops zijn terug maar uiteraard aangevuld met nieuwe workshops.

De week van 21 juli t/m 29 juli staat weer garant voor een mooie actieve periode. Tijdens deze vakantieweek kun je mee doen aan verschillende workshops, leuk voor jou en je hond. We hebben een gevarieerd aanbod waardoor je meerdere workshops in 1 week kunt volgen. Tenzij het anders vermeld is duurt de workshop een uur.

Het minimale aantal deelnemers per workshop is 5, lukt dit om wat voor reden niet dan zijn we genoodzaakt de workshop te annuleren. Uiteraard wordt je hier tijdig over geïnformeerd. Aarzel niet te lang want een aantal workshops zijn erg gewild en vol=vol. De inschrijving wordt bevestigd en is alleen na de bankbetaling definitief.

Ook voor niet-leden is het mogelijk om kennis te maken met onze vereniging en alle leuke workshops die wij geven. Dus wil je het eens proberen, schrijf je dan in! Wil je met meer workshops mee doen, dan kan dit ook maar je kunt uiteraard ook lid worden waardoor je een voordeel hebt op de prijs van de workshop.

Kijk snel op de speciale pagina met workshops Zomerkamp, en geef je meteen op! Vol is ook nu vol!

Het minimale aantal deelnemers per workshop is 5, lukt dit om wat voor reden niet dan zijn we genoodzaakt de workshop te annuleren. Uiteraard wordt u hier tijdig over geïnformeerd. Aarzel niet te lang want een aantal workshops zijn erg gewild en vol=vol. De inschrijving wordt bevestigd en is alleen na de bankbetaling definitief.

Inschrijven kan via het inschrijfformulier, en later in de week via de KC Pampus App, geef via de keuze opties duidelijk aan welke workshop het betreft en op welke dag en tijd jouw workshop start. Klik hier en schrijf in!

 

 

 

 

 

 

Delen via:
Share this page via Facebook Share this page via Twitter
This entry was posted in Clubnieuws. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


5 + = acht