KC Pampus


Welkom bij KC Pampus.

Kynologen Club Pampus is al ruim 30 jaar een begrip in Nederland maar zeker in de Flevopolder en ’t Gooi. Het is de grootste hondenvereniging in Almere en omgeving.

Bij KC Pampus kun je terecht voor opvoedings- en gehoorzaamheidscursussen op verschillende niveaus en ook voor de hondensporten Behendigheid, Breitensport, Doggydance, Flyball, Funny ‘O, Hoopers en Treibball. Kijk bij het cursusaanbod welke cursus het meest geschikt is voor jou en je hond.

Bij KC pampus zijn alle soorten honden welkom; rashonden, kruisingen en rasloze honden van alle formaten en herkomst.

KC Pampus werkt met hondvriendelijke methodes, waarbij vooral gebruikt gemaakt wordt van positieve bekrachtiging. Goed gedrag wordt uitgelokt en beloond met iets waar de hond veel waarde aan hecht, zoals voer of spel. Het positief bekrachtigen van gewenst gedrag zorgt voor een hechtere band tussen eigenaar en hond. De hond is gemotiveerd om te werken met zijn baas en doet dit met plezier. Ongewenst gedrag wordt zoveel mogelijk voorkomen en genegeerd, of met de stem gecorrigeerd.

Alle instructeurs van KC Pampus doorlopen een interne opleiding en behalen daarnaast een landelijke erkent instructeurscertificaat bij een hiervoor erkende organisatie, zoals O&O, Dogvision of Martin Gaus. Alle cursussen bij KC Pampus worden uitsluitend gegeven door gediplomeerde instructeurs. Instructeurs in opleiding kun je wel tegenkomen als zij stage lopen bij de gediplomeerde instructeur in de groep. De vereniging heeft ook een eigen gediplomeerd gedragsdeskundige. Hier kun je terecht als jouw hond probleemgedrag heeft ontwikkeld, zoals angst of agressie.

KC Pampus is een vereniging. Je kunt gebruik maken van de door KC Pampus aangeboden diensten door lid te worden van de vereniging. Doordat KC Pampus geen winstoogmerk heeft en de hele vereniging gerunt wordt door gepassioneerde vrijwilligers, kunnen de kosten van de cursussen laag gehouden worden. Om het verenigingsgevoel levendig te houden worden naast de cursussen ook allerlei activiteiten, evenementen en workshops georganiseerd, natuurlijk met hond. Op deze website vind je verder alle relevante informatie over KC Pampus.

Meer weten over onze gerenommeerde vereniging? info@kcpampus.nl

 

Delen via:
Share this page via Facebook Share this page via Twitter

Comments are closed.