Lezing kleuren en vachten 07-07-2019


<- Terug

|Speciaal voor de liefhebbers van wat meer kennis van kleuren, vachten en de genetica hiervan is het mogelijk een cursus “Kleuren en vachten bij honden” te volgen.
Wat wordt hierin behandeld? Allereerst de basisbegrippen van de genetica, daarna de kleuren en verschillende vachttypes die we kennen in de diverse hondenrassen. Er wordt gekeken naar de diverse varianten van kleuren en patronen en hoe deze zich uiten in verschillende rassen en vachttypes.

Er wordt ruim stil gestaan bij de theorie maar ook worden de rassen van deelnemers bekeken en geanalyseerd zodat iedereen inzicht krijgt over de mogelijkheden. De informatie wordt laagdrempelig gegeven; er is geen basiskennis nodig om deze cursus te kunnen volgen.

De lezing wordt gegeven door Marjolein Roosendaal, die zich gespecialiseerd heeft in de genetica van kleuren en vachten.

De lezing wordt gegeven op zaterdag 7 juli 2019 van 10.00 uur tot 16.00 uur. Kosten: €47,50 voor leden en €62,50 voor niet leden.

Deze lezing is geaccrediteerd door de Raad van Beheer voor exterieurkeurmeesters voor 30 punten. 

Inschrijven? Doe dat via onderstaand inschrijfformulier.

 • Persoonsgegevens:

 •   Ja
    Nee
 •   Man
    Vrouw
 • Het door jouw opgegeven e-mail adres zal uitsluitend worden gebruikt voor correspondentie met betrekking tot de opleiding, en niet aan derden worden verstrekt. >

  Bij inschrijving voor de lezing kleuren & vachten vragen wij het ras van je eigen hond in het opmerkingenveld te vermelden, hier wordt dan rekening mee gehouden tijdens de lezing.

 • Na verzending ontvang je binnen enkele minuten een kopie van je inschrijving via mail. Mocht je niets ontvangen, neem dan contact op met instructeurs@kcpampus.nl

 

 

Delen via:
Share this page via Facebook Share this page via Twitter
This entry was posted in Clubnieuws. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


− zes = 3