Funny ‘O

Terug naar Cursussen

Funny ‘O is op een vrolijke manier werken met je hond. De honden en hun geleiders lopen een spannend en steeds afwisselend parcours. Dit parcours bevat elementen uit de gehoorzaamheid en alle sportdisciplines met een vleugje behendigheid. Boven alles staat het plezier van zowel de eigenaar als hond voorop.


Funny ‘O biedt u de kans om op een leuke, ontspannen manier met uw hond te trainen en op speelse wijze de relatie met uw hond te onderhouden of verbeteren. Funny ‘O is ook heel geschikt voor de wat oudere hond waarmee niet meer zo fanatiek gesport kan worden. Bij Funny ‘O is het geen probleem om sommige onderdelen in het parcours over te slaan als deze te moeilijk zijn of een te zware belasting vormen. Op deze manier is Funny ‘O een leuke hondensport, ook voor de niet zo heel erg sportieve eigenaar. Het uitgangspunt van Funny ‘O is: lekker samenwerken met uw hond; een vrolijke combinatie die energiek een parcours aflegt.

Funny ‘O is een sportieve cursus waaraan kan worden deelgenomen door alle
honden, groot of klein. Honden moeten minimaal 6 maanden oud zijn en de GH1 met goed gevolg hebben doorlopen. Aangezien veel onderdelen in het parcours los worden afgewerkt moet de hond sociaal gedrag naar andere honden vertonen en los of aan een lange lijn kunnen werken.

Inschrijven? Klik hier!

Delen via:
Share this page via Facebook Share this page via Twitter

Comments are closed.

Terug naar Cursussen