Vervolgcursus, waarom niet?


<- Terug

|Door: Annemarie de Haan

Uw hondje is ondertussen al geen echte puppy meer. De puppencursus zit er dan ook al weer bijna op. Wat gaat de tijd toch snel! Het doel van de puppencursus is om een goede band op te bouwen met uw pup en zo een basis te leggen voor de verdere opvoeding. U en uw hondje hebben ook al een paar commando’s geoefend en allerlei andere leuke en nuttige dingen geleerd over de socialisatie, de verzorging, de opvoeding en het opbouwen van een relatie met je pup.

Naast de praktijklessen heeft u ook twee theorielessen gevolgd. U mocht uw partners, kinderen en andere familieleden mee nemen, omdat het ook voor hen heel leuk en leerzaam was. Tijdens de theorie zaten ze met een notitieboekje klaar en schreven alles op wat ze belangrijk vonden.

In de praktijklessen ging u oefenen met uw hond. Niet alleen leerde uw kleine pup allerlei nieuwe zaken ook u als eigenaar heeft er als het goed is iets van opgestoken.

U kunt zich inmiddels inschrijven voor een vervolgcursus. Afhankelijk van hoe oud uw hond is en hoe goed het is gegaan in de puppencursus kunt u zich inschrijven voor de Jonge Honden cursus of voor de Gehoorzame Hond 1. Overleg dit even met uw instructeur, want zij kan dat het beste inschatten.

Halverwege april begint het nieuwe seizoen weer. Een fijne tijd, want het lijkt erop dat de lente nu echt begonnen is en het weer dus stukken beter. Hoewel april natuurlijk nog steeds doet wat ze wil. U heeft er vast al zin in, zo’n nieuwe cursus en uw viervoeter helemaal, want een leergierige hond doet niets liever dan samenwerken met zijn baas.

Zien we u terug bij de vervolgcursus? Waarom niet! Opgeven kan via ons inschrijfformulier

Delen via:
Share this page via Facebook Share this page via Twitter
This entry was posted in Hondsdol. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *