Eerste reclame voor honden


<- Terug

|Eerste reclame voor honden

Bron: The Telegraph

De eerste reclame speciaal voor honden is in Engeland al op tv. In de reclame zijn zeer hoge tonen verwerkt, die mensen niet kunnen horen, maar honden wel. Daarnaast zitten er fluittonen en blafgeluiden in die de aandacht van de hond in de huiskamer moet trekken.

De advertentie is voor hondenvoer van het merk Bakers. Zij hopen dat de geluiden een reactie zal losmaken bij alle honden in het land, zodat hun eigenaren zullen denken dat de hond geïnteresseerd is in het hondenvoer van Bakers.

Caroly Menteith van de Kennel Club (vergelijkbaar met onze Raad van Beheer) zegt dat het heel waarschijnlijk is dat honden zullen gaan reageren op de geluiden uit het televisietoestel. Misschien spitsen ze hun oren of tillen ze hun hoofd op. Sommige honden zullen misschien zelfs naar het televisietoestel lopen.

Een klein aantal honden zal misschien juist schrikken van de geluiden en het geblaf dat uit de tv komt en zich verstoppen onder de bank. Maar deze stress zal vergelijkbaar zijn met wat de hond normaal ervaart bij vreemde geluiden. Het maakt voor de hond niet uit of het uit de tv komt, verklaart zij.

Klik hier voor het filmpje:

 

Delen via:
Share this page via Facebook Share this page via Twitter
This entry was posted in Hondsdol. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *