Wereldrecord hondenwassen


<- Terug

|Wereldrecord hondenwassen brengt recordopbrengst voor Hulphond!

Bron: Hulphond.nl

Zaterdag vond in winkelcentrum Carnisse Veste het wereldrecord hondenwassen plaats. Met de 270 honden die door de wasstraat zijn gegaan is het record niet verbroken, maar er is wel een record bedrag opgehaald tijdens deze actie welke aan Hulphond Nederland geschonken is.

Wim Christiaanse, eigenaar van dierenspeciaalzaak De Dierenvriend, heeft samen met Han van Panhuis, eventmarketingburo GewoonHan, een prachtige actie opgezet om geld in te zamelen voor Huphond; het wereldrecord hondenwassen. Zij hebben zich maandenlang ingezet om de actie onder de aandacht te brengen bij alle bedrijven, scholen en particulieren in Barendrecht. Met alle publiciteit die zij hebben verkregen heeft Hulphond Nederland een grote bekendheid gekregen in Barendrecht en omgeving. Ook cliënten als Ina de Ritter, Nel Kruis en Erica Wouterloot hebben hun steentje bijgedragen door demonstraties te geven op scholen in Barendrecht. Tijdens het hondenwassen waren zij aanwezig om demonstraties te geven voor de bezoekers .

De honden werden met de grootste zorg gewassen en gedroogd waarna de bezoekers ook nog van ander vertier op het plein konden genieten. Zo kon men vragen stellen over hun honden of andere huisdieren aan gedragsdeskundigen, waren er verschillende stands aanwezig en optredens van Rev en Ross en Glenda Peters maakten de dag tot een gezellig samenzijn. Aan het einde van de dag mocht Rudolph Strickwold een cheque in ontvangst nemen van maar liefst € 13.298, 00!

Voor meer informatie of foto’s, website hulphond 

Delen via:
Share this page via Facebook Share this page via Twitter
This entry was posted in Hondsdol. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *